Cabinet de psihanaliză
Cheia tuturor problemelor tale e în tine - învață să te cunoști!

 

Asistență prin psihanaliză

Pihanaliza este, așa cum sugerează și numele, o analiză. Analiză a ce? A sufletului (în grecește psyche). Adică a acelei părți din noi asociate cu emoțiile și trăirile. Scopul este de a dezvălui cauzele inconștiente ale insatisfacțiilor și nemulțumirilor sufletești, ale senzațiilor de inutilitate și lipsa scopului sau sensului.

Așadar, psihanaliza explorează sfera sufletului. Dar nu este o analiză pur și simplu a ideilor noastre despre noi înșine, ci a inconștietului, adică a părții din suflet care este mai puțin accesibilă sau deloc analizei conștiente.

Metodele utilizate în analiza inconștientului sînt interpretarea viselor, a actelor ratate, asociațiile libere etc. Psihanaliza nu este medicală, în sensul că nu apelează la ajutorul medicamentelor și nu stabilește diagnostic.

Interpretarea viselor este metoda centrală, dar, mulată pe specificul psihanalizei, nu mai împrumută practic nimic din metoda clasică general cunoscută.

Află mai multe despre metodele psihanalizei accesînd site-ul nostru dedicat de la adresa http://www.psihanaliza.org/metode.html.

Care sînt avantajele asistenței online

- În primul rînd accesibilitatea - oricine are acces la un PC sau dipozitiv mobil poate accesa serviciul nostru fără alte complicații;
- Discreția.- îți poți păstra anonimatul așa încît să ai garanția că nimeni nu va afla nimic despre problemele tale;
- Comoditatea - nu este necesar să te deplasezi la un oficiu, uneori la kilometri distanță de casa ta;
- Economia de timp - intri în contact online de oriunde;
- Ritm urgent - nu este nevoie să aștepți săptămîni sau luni ca să primești ajutor;
- Și nu în ultimul rînd recurența - poți apela din nou, oricînd ai nevoie de asistență.

Procedura

Dialogul se desfășoară online prin email. Completînd un formular inițial primești la scurt timp informațiile despre cum va decurge întreaga ședință.

Dacă dorești mai multe detalii despre procedură contactează-ne.


© Copyright AROPA, 2009-2016. Toate drepturile rezervate.

shopify analytics tool